Content

Bug #761

First Use App - Font Bug

Added by Ryan Cunning over 4 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:Closed Start date:12/09/2014
Priority:Normal Due date:
Assignee:Nikolay Nizov % Done:

100% Total progress

Category:Applications
Target version:Cubano

Description

The very top of the lower case letters are cut off.

First use app, Black Tie, emulator

LuneOS_First_Use.png (468.7 kB) Ryan Cunning, 12/09/2014 01:12 AM


Issue Hierarchy ()

History

Updated by Herman van Hazendonk over 4 years ago

  • Target version set to Americano

Updated by Ryan Cunning over 4 years ago

I believe this bug has to do with the difference in a devices resolution. The font looks fine on the N4.

I don't know anything about qml but maybe these links will help...
http://stackoverflow.com/questions/15301223/poor-text-scaling-with-qt-quick-1-1-qml
http://stackoverflow.com/questions/20464814/changing-dpi-scaling-size-of-display-make-qt-applications-font-size-get-rendere

Updated by Simon Busch over 4 years ago

  • Target version changed from Americano to Au lait

Updated by Herman van Hazendonk over 4 years ago

  • Target version changed from Au lait to Bombon

Updated by Herman van Hazendonk over 4 years ago

  • Target version changed from Bombon to Cubano
  • % Done changed from 0 to 20
  • Assignee set to Herman van Hazendonk
  • Status changed from New to In Progress

Had a more detailed look into this. Seems that it's probably the low resolution of the emulator. I will test a few things to see if I can get it improved somehow

Updated by Herman van Hazendonk over 4 years ago

  • % Done changed from 20 to 100
  • Assignee changed from Herman van Hazendonk to Nikolay Nizov
  • Status changed from In Progress to Resolved

Updated by Herman van Hazendonk about 4 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF